Torshov Sport Alpinski
MENU

Forhåndsbestilling av racing alpinski 2017/18

Forhåndsbestilling av racing alpinski 2017/18

Nå har du muligheten til å skaffe deg racing alpinski før neste sesong til meget gode priser. Her finner du et stort utvalg av slalomski, storslalomski og ski for fartsdisiplinene.


I utvalget av forhåndsbestillinger finner du slalomski, storslalomski og fartsski fra Atomic, Fischer, Rossignol og Völkl. Du velger pakke med ski og binding og kan i tillegg velge om du vil ha kantoppsett og voksing av skiene. Hvis du velger kantoppsett og struktur vil du bli kontaktet slik at du kan få ønsket vinkel på kanten og ønsket struktur eller du kan finne ut dette sammen med oss.

Når du bestiller ski er det viktig at du oppgir lengde på sålen på alpinstøvlene og vekt på den som skal bruke skiene nøyaktig. Dette er vi avhengig av for at vi skal få stilt inn bindingene riktig slik at sikkerheten er optimal.

For å bestille ski kan du enkelt og greit legge inn en ordre i vår nettbutikk og denne vil bli behandlet innen 2-3 virkedager. Du vil så bli kontaktet når skiene er klare og disse blir sendt eller er klare for henting i vår butikk på Torshov. Alternativt kan du fylle ut racinglista med det du skal ha og krysse av for eventuelle tilvalg. Fyll ut feltene for personopplysninger og send den ferdig utfylte lista til vår mail: alpin@torshovsport.no. Du finner også lista i butikken eller på en av våre  skidemoer.

Husk at fristen for å få sommerlevering er 2. mai. Fristen for høstlevering er 1. juni. Skiene leveres ut etter når de ankommer vårt lager og mange ski er allerede klare for levering.

Om du har spørsmål til lista kan du sende de til alpin@torshovsport.no. Bestillinger med ferdig utfylt skjema sendes til alpin@torshovsport.no

Har du spørsmål eller kommentarer knyttet til racinglista er du velkommen til å dele de i kommentarfeltet under eller du kan nå oss på mailen som er nevnt over.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.