Torshov Sport Alpinski
MENU

Nyheter

Her finner du våre siste nyheter.

Påskesalget starer torsdag 15 mars kl 10

Vi skifter navn til Platou Torshov

Sykkeldag på Torshov Sport

Opphørssalg i vår Outlet på Sandvika Storsenter

Vår Outlet på Sandvika Storsenter stenger på lørdag og i den forbindelse arrangerer vi stort opphørssalg. Benytt muligheten til å gjøre et kupp på en rekke vintervarer!

Forhåndsbestilling av racing alpinski 2018/19

Nå har du muligheten til å skaffe deg racing alpinski før neste sesong til meget gode priser. Her finner du et stort utvalg av slalomski, storslalomski og ski for fartsdisiplinene.

Unngå dugg og ising med Oakleys nye Inferno-teknologi

Dugg og ising er et kjent problem for de aller fleste som kjører mye på ski. Oakley har sett seg lei og kommet med løsningen på problemet.

Torshov Sports Servicemeny: Skiprepp 16/17

Her finner du en oversikt over hva vårt verksted tilbyr av tjenester og de respektive prisene.

Torshov Sport Festival | Bakgårdssalg 40-70%

Lørdag 17. og 24. september arrangeres Torshov Sport Festival med bakgårdssalg i Vogts gate 47, fotball- og løpebutikken. 

Forhåndsbestilling av racingski 2016/17

Nå kan du bestille racingski for neste sesong til fantastiske priser hos Torshov Sport. Her har du muligheter til å bestille alle typer racingski både til junior og senior fra en rekke merker.

Skidemo i Kvitfjell

I helgen, 9.-10. april, blir det muligheter for å teste neste års racingski på Kvitfjell. Torshov Sport stiller med et stort utvalg spennende modeller du kan prøve for å finne din favoritt!

Her er alt du trenger å vite om julehandelen hos Torshov Sport

Når kan jeg senest bestille for å motta ordren før jul? Hvilket leveringsalternativ bør jeg velge for julegavene? Vi har samlet all relevant informasjon om julehandelen hos Torshov Sport her.

Fischer Vacuum Fit

Vacuum Fit fra Fischer ble lansert vinteren 2011 og har siden vært en fantastisk suksess her i Norge og i resten av verden. Teknologien gir alpinstøvlene en perfekt passform til dine føtter og sørger for at du har det komfortabelt mens du kjører på ski.

Torshov Sport skiverksted

Når du leverer inn skiene dine til vårt verksted kan du benytte deg av en rekke tjenester vi tilbyr. Dette er en oversikt over de forskjellige prosessene en ski typisk må igjennom når de er nye eller hvis det har gått lang tid siden skien ble behandlet forrige gang. Det brukes forskjellige produkter på ski til ulike formål og prisene varierer dermed mye.

Slip og struktur på ski.

På Torshov Sport har vi et verksted som sliper ski store deler av året. Maskinparken vår er av det beste og mest moderne som finnes på markedet og våre medarbeidere har lang erfaring med behandling av utallige par ski. Verkstedet vårt legger prestisje i å kunne tilby gode strukturer for alle forhold slik at du har ski som glir godt uansett.

Utstyrsbestemmelser alpint for sesongen 2014/2015

Her er en oversikt over gjeldende FIS utstyrsreglement. Dette gjør at du kan holde deg oppdatert på reglene når du ser på nytt utstyr. Trykk på bildet av reglementet under for å forstørre det. 

Utstyrsbestemmelser alpint for sesongen 2012/2013

Her er en oversikt over gjeldende FIS utstyrsreglement. Dette gjør at du kan holde deg oppdatert på reglene når du ser på nytt utstyr. Trykk på bildet av reglementet under for å forstørre det. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.