Torshov Sport
MENU

Fjellski

I denne kategorien finner du fjellski. Disse skiene er bredere enn markaskiene og er beregnet for bruk utenfor preparert løype. Fjellskiene er solide ski med stålkanter for at de også skal gripe på is og hard skare. Det er også innsving på modellene, dette gir bedre svingegenskaper og gjør at du tar deg lettere ned bakker. Jaktski, som er brede ski uten stålkanter, finner du også i denne kategorien, disse skiene er også godt egnet for hundekjørere. Vi fører fjellski fra Fischer og Åsnes. For å finne et skipar som passer deg best mulig er vi avhengig av å vite din høyde og vekt. Vi ber deg derfor legge inn høyde og vekt i kommentarfeltet ved bestilling av fjellski.

5 TREFF
Desc
 • Vanlig pris 3 599,-

  Special Price 2 199,-

  Åsnes

  Åsnes NANSEN M FELLELÅS

  Åsnes Nansen med Fellelås Fjellski er den optimale fjellskien for aktive skiløpere, Nansen er en bred fjellski med god innsving og gode flyt egenskaper.
 • Vanlig pris 3 299,-

  Special Price 1 999,-

  Åsnes

  Amundsen med Fellelås Fjellski

  Åsnes Amundsen med Fellelås Fjellski er skien for de lange fjellturene. Den har hel stålkant og er utstyrt med en markert smørelomme for å bevare festevoksen lengst mulig.
 • Vanlig pris 3 699,-

  Special Price 2 299,-

  Åsnes

  Ingstad Fjell med Fellelås Fjellski

  Åsnes Ingstad er ei svært lett og robust fjellski med heil stålkant og heile 22 mm innsving. Den er utstyrt med spenn og smørjelomme. Skia er den same som Combat Nato, utvikla for spesialavdelingar i forsvaret, med tanke på både gå- og køyreeigenskapar. Den ultimate fjellskia som eignar seg for dei utfordringar fjellet har å by på. Helge Ingstad (1899 - 2001) -pelsjeger, polarhelt og vitenskapsmann, sysselmann på Grønland og Svalbard. I fleire bestseljande bøker om sitt liv i Canada sine villmarker, frå Grønland og Svalbard, bidrog han til å skape ei heroisk førestilling om fangstmennene sine eventyrlege liv. Ingstad var også administrator og polarforskar med særleg interesse for dei nordlege områda si historie og etnografi. Han forska på polarfolka sine kulturelle tilhøve og skaffa ny kunnskap om dei norrøne busetningane i Amerika.
 • Vanlig pris 2 399,-

  Special Price 1 499,-

  Åsnes

  Vikafjell med Fellelås Fjellski

  Åsnes Vikafjell er ein robust arbeidshest med fellelås. Vikafjell er ei lett tur- og fjellski med smørjelomme og ¾ stålkant. Skia er brei nok til å meistra dei fleste tilhøve i fjellet og er ein sikker ven i påskefjellet. Eignar seg ypparleg til pakka og hard snø. Stålkanten sikrar kontroll under skiftande føre.
 • 3 100,-
  Fischer

  E89 Easy Skin Xtralite Fjellski

  Fischer E89 Easy Skin Xtralite Fjellski er en lett fjellski med et spesielt utviklet kortfellsystem. Det integrerte feste for fellen gjør at denne kan monteres svært enkelt og tas av igjen like raskt. Skiene er smale nok til at de går fint i oppkjørte løyper samtidig som de fungerer godt utenfor løypene så lenge det ikke er alt for løst.
5 TREFF
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.