Torshov Sport
MENU

NYHETER


 • 1 599,-
  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Jakke Dame Rød

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Jakke Dame Rød er en retro anorakk laget av økologisk bomull til dame. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter
 • 1 699,-
  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Dame Hvit

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Dame Hvit er en retro anorakk laget av økologisk bomull til dame. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter.
 • 1 699,-
  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Herre Rød

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Herre Rød er en retro anorakk laget av økologisk bomull til herre. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter.
 • 1 699,-
  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Herre Blå

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Herre Blå er en retro anorakk laget av økologisk bomull til herre. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter.
 • 2 999,-
  Norrøna

  Falketind Windstopper Hybrid Jakke Dame Blå

  Norrøna Falketind Windstopper Hybrid Jakke Dame Blå er en lett jakke laget med den perfekte kombinasjonen av Gore Windstopper® Soft Shell og flex™1- materiale til dame. Denne jakken er svært pustende og elastisk, noe som gjør den meget godt egnet til aktiviteter med høy intensitet.
 • 1 999,-
  Norrøna

  Falketind Flex1 Jakke Herre Grønn

  Norrøna Falketind Flex1 Jakke Herre Grønn er en ny lett og pustende softshelljakke til herre. Laget i lett og hurtigtørkende flex™1 materiale, med passform som sørger for god bevegelsesfrihet. Ypperlig for fjellturer i tørt vær.
 • 1 799,-
  Patagonia

  R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Grå

  Patagonia R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Grå er en allsidig fleecejakke som kan brukes som midlayer på kalde dager eller som ytterste plagg på kjølige dager eller kvelder. Dette er en lett fleece som puster meget godt. Den er laget av Polartec® Power Grid™ som i tillegg gir full bevegelsesfrihet og god slitestyrke.
 • 1 799,-
  Patagonia

  R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Blå

  Patagonia R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Blå er en allsidig fleecejakke som kan brukes som midlayer på kalde dager eller som ytterste plagg på kjølige dager eller kvelder. Dette er en lett fleece som puster meget godt. Den er laget av Polartec® Power Grid™ som i tillegg gir full bevegelsesfrihet og god slitestyrke.
 • 1 999,-
  Patagonia

  R2 Fleecejakke Dame Rosa

  Patagonia R2 Fleecejakke Dame Rosa er den ultimate midlayeren for kalde dager og kan også brukes som ytterste plagg. Materialet i jakka puster meget godt, isolerer godt og tørker i tillegg svært raskt.
 • 1 999,-
  Patagonia

  R2 Fleecejakke Herre Blå

  Patagonia R2 Fleecejakke Herre Blå er den ultimate midlayeren for kalde dager og kan også brukes som ytterste plagg. Materialet i jakka puster meget godt, isolerer godt og tørker i tillegg svært raskt.
 • 1 599,-
  Patagonia

  Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Dame Grå/Blå

  Patagonia Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Dame Grå/Blå er inspirert av klassiske Snap-T® fra Patagonia og har et retro design. Den er laget i en blanding av bomull og polyester som gir god varme både som ytterste plagg for hverdagsbruk og som mellomlag på tur.
 • 1 599,-
  Patagonia

  Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Herre Blå

  Patagonia Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Herre Blå er inspirert av klassiske Snap-T® fra Patagonia og har et retro design. Den er laget i en blanding av bomull og polyester som gir god varme både som ytterste plagg for hverdagsbruk og som mellomlag på tur.
 • 2 399,-
  Norrøna

  Falketind Hybrid Bukse Herre Sort

  Norrøna Falketind Hybrid Bukse Herre Sort er en lett værbeskyttende bukse laget med den perfekte kombinasjonen av GORE Windstopper® Soft Shell og flex™1- materiale til herre. Denne buksen er svært elastisk og pustende, noe som gjør den godt egnet til aktiviteter med høy intensitet.
 • Svalbard Flex1 Bukse Barn Blå
  Barn
  1 199,-
  Norrøna

  Svalbard Flex1 Bukse Barn Blå

  Norrøna Svalbard Flex1 Bukse Barn Blå er en oppdatert barn/junior-versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukse for helårsbruk. Flex1 soft shell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • Svalbard Flex1 Bukse Barn Grå
  Barn
  1 199,-
  Norrøna

  Svalbard Flex1 Bukse Barn Grå

  Norrøna Svalbard Flex1 Bukse Barn Grå er en oppdatert barn/junior-versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukse for helårsbruk. Flex1 soft shell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • 1 899,-
  Norrøna

  Svalbard Flex1 Bukse Herre Sort/Grønn

  Norrøna Svalbard Flex1 Bukse Herre Sort/Grønn er en oppdatert og forbedret versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukse for helårsbruk til dame. Flex1 Soft Shell-materiale gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • Falketind Flex1 Bukse Barn Grå
  Barn
  1 199,-
  Norrøna

  Falketind Flex1 Bukse Barn Grå

  Norrøna Falketind Flex1 Bukse Barn Grå er juniorversjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukser for helårsbruk. Flex1 softshell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • 1 699,-
  Norrøna

  Falketind Flex1 Bukse Dame Blå

  Norrøna Falketind Flex1 Bukse Dame Blå er Norrønas letteste flex™1 soft shell-bukse utviklet for alle typer klatre- og friluftsaktiviteter. Denne elastiske turbuksen puster meget godt, og passer bra til aktiviteter med høy intensitet.
 • 1 299,-
  Norrøna

  Falketind Warm1 Fleecejakke Herre Blå

  Norrøna Falketind Warm1 Fleecejakke Herre Blå er en oppdatert versjon av Norrønas mest allsidige mellomlagsfleece, designet for aktiviteter året rundt til herre. Denne myke fleecejakken er laget i slitesterkt, resirkulert Polartec® Micro Series® med utmerket varme-til-vekt- verdi.
 • 1 299,-
  Norrøna

  Falketind Warm1 Fleecejakke Dame Blå

  Norrøna Falketind Warm1 Fleecejakke Dame Blå er en oppdatert versjon av Norrønas mest allsidige mellomlagsfleece, designet for aktiviteter året rundt til dame. Denne myke fleecejakken er laget i slitesterkt, resirkulert Polartec® Micro Series® med utmerket varme-til-vekt- verdi.
 • 1 199,-
  ArcTeryx

  Delta LT Fleecejakke Herre Sort

  ArcTeryx Delta LT Fleecejakke Herre Sort er en av de mest allsidige fleecejakkene i sortimentet til ArcTeryx. Gir mye varme og er utmerket å bruke under en ytterjakke på de kalde dagene. Jakken kan brukes alene på kjølige dager på den varme tiden av året. Den er lett og tar lite plass i sekken slik at den er utmerket som et ekstra plagg året rundt.
 • 1 199,-
  ArcTeryx

  Delta LT Fleecejakke Herre Grå

  ArcTeryx Delta LT Fleecejakke Herre Grå er en av de mest allsidige fleecejakkene i sortimentet til ArcTeryx. Gir mye varme og er utmerket å bruke under en ytterjakke på de kalde dagene. Jakken kan brukes alene på kjølige dager på den varme tiden av året. Den er lett og tar lite plass i sekken slik at den er utmerket som et ekstra plagg året rundt.
 • 1 199,-
  ArcTeryx

  Delta LT Fleecejakke Herre Rød

  ArcTeryx Delta LT Fleecejakke Herre Rød er en av de mest allsidige fleecejakkene i sortimentet til ArcTeryx. Gir mye varme og er utmerket å bruke under en ytterjakke på de kalde dagene. Jakken kan brukes alene på kjølige dager på den varme tiden av året. Den er lett og tar lite plass i sekken slik at den er utmerket som et ekstra plagg året rundt.
 • 1 199,-
  ArcTeryx

  Delta LT Fleecejakke Dame Sort

  ArcTeryx Delta LT Fleecejakke Dame Rosa er en av de mest allsidige fleecejakkene i sortimentet til ArcTeryx. Gir mye varme og er utmerket å bruke under en ytterjakke på de kalde dagene. Jakken kan brukes alene på kjølige dager på den varme tiden av året. Den er lett og tar lite plass i sekken slik at den er utmerket som et ekstra plagg året rundt.
 • 2 399,-
  ArcTeryx

  ArcTeryx Atom LT Hoody Jakke Herre Grønn

  ArcTeryx Atom LT Hoody Jakke Herre Grønn kan brukes som et isolerende lag under en skalljakke eller som ytterste plagg på kjølige dager. Jakken er lett og kan komprimeres slik at den kan pakkes liten i sekken og ta lite plass. Isolert med Coreloft™ i fronten og på ermene for å holde deg varm, men samtidig gi full bevegelsesfrihet.
 • 1 999,-
  ArcTeryx

  ArcTeryx Atom LT Jakke Dame Blå

  ArcTeryx Atom LT Hoody Jakke Dame Hvit kan brukes som et isolerende lag under en skalljakke eller som ytterste plagg på kjølige dager. Jakken er lett og kan komprimeres slik at den kan pakkes liten i sekken og ta lite plass. Isolert med Coreloft™ i fronten og på ermene for å holde deg varm, men samtidig gi full bevegelsesfrihet.
 • 1 499,-
  Norrøna

  Falketind Flex1 Jakke Barn Rød

  Norrøna Falketind Flex1 Jakke Barn Rød er Norrønas letteste og mest pustende softshelljakke for unge fjellsportutøvere. Laget i et lett og hurtigtørkende flex™1 materiale, med passform som sørger for god bevegelsesfrihet.
 • Worldcup CF Alpinhansker Barn Sort/Hvit/Gul
  Barn
  1 499,-
  Level

  Worldcup CF Alpinhansker Barn Sort/Hvit/Gul

  Level Worldcup CF Alpinhansker Barn Sort/Hvit/Gul er racinghansker for de yngre som benytter seg av den samme teknologien som du finner i seniormodellen. Med enda bedre beskyttelse på knokene og forsterket skinn tåler disse vottene de stadige slagene fra porter og slitasje fra staver.
 • 2 799,-
  Level

  Worldcup CF Alpinhanske Gul/Sort

  Level Worldcup CF Alpinhanske Gul/Sort er toppmodellen fra Level og er en seriøs hanske for seriøse skikjørere. Skinnet i hanskene er behandlet slik at det er vanntett og er kombinert med slitesterkt stoff og forsterket med skinn i grepet som gjør disse hanskene til noe av det beste og mest slitesterke som finnes på markedet.
 • 2 200,-
  Hestra

  Gripen GS Alpinvotter Hvit/Sort

  Hestra Gripen GS Alpinvotter Hvit/Sort er den nyeste votten fra Hestra som er utviklet for alpin racing. Den har kraftig beskyttelse der hendene er mest utsatt for slag fra porter og lignende. Votten er laget i impregnert geiteskinn som gjør den slitesterk og gir meget godt grep.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.