Torshov Sport Alpinski
MENU

NYHETER


 • /29 Cotton Logo T-shirt Trøye Barn Rosa
  Barn

  Vanlig pris 299,-

  Special Price 239,20

  Norrøna

  /29 Cotton Logo T-shirt Trøye Barn Rosa

  Norrøna /29 Cotton Logo T-shirt Trøye Barn Rosa er en høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull for barn og junior, med ulike farger og trykk. Testet og godkjent under ekstreme påkjenninger, som å sykle i gaten, henge i skate-parken, spise mors vaffler og å gjøre seg klar til neste utgangspunkt for nye, fantastiske opplevelser i naturen.
 • Vanlig pris 349,-

  Special Price 279,20

  Norrøna

  /29 Cotton Logo T-Shirt Trøye Dame Blå

  Norrøna /29 Cotton Logo T-Shirt Trøye Dame Blå er en høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull til dame. Testet og godkjent under ekstreme påkjenninger, som å pakke bilen, skaffe kaffe til turen, fylle bensin og komme seg til neste utgangspunkt for nye, fantastiske opplevelser i naturen. Velg mellom ulike motiver og farger.
 • Vanlig pris 1 799,-

  Special Price 1 079,40

  Rab

  Alpha Flux Jakke Dame Rosa

  Rab Alpha Flux Jakke Dame Rosa puster meget godt samtidig som den har et tynt lag isolasjon som holder deg komfortabel når du er i bevegelse. Jakka er ekstremt myk samtidig som den er slitesterkt og er en sikker favoritt.
 • Vanlig pris 1 799,-

  Special Price 1 079,40

  Rab

  Alpha Flux Jakke Herre Marine

  Rab Alpha Flux Jakke Herre Marine puster meget godt samtidig som den har et tynt lag isolasjon som holder deg komfortabel når du er i bevegelse. Jakka er ekstremt myk samtidig som den er slitesterkt og er en sikker favoritt.
 • Vanlig pris 4 499,-

  Special Price 3 599,20

  Norrøna

  Falketind Gore-Tex Jakke Herre Blå

  Norrøna Falketind Gore-Tex Jakke Herre Blå er en oppdatert versjon av Norrønas mest allsidige vanntette og pustende helårsjakke til herre. Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne jakken er utviklet for all slags fjellsport, året rundt. Laget i et spesialutviklet GORE-TEX®-stoff med en komfortabel, lett børstet innside og høy pusteevne.
 • Vanlig pris 4 499,-

  Special Price 3 599,20

  Norrøna

  Falketind Gore-Tex Jakke Dame

  Norrøna Falketind Gore-Tex Jakke Dame er en oppdatert versjon av Norrønas mest allsidige vanntette og pustende helårsjakke til herre. Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne jakken er utviklet for all slags fjellsport, året rundt. Laget i et spesialutviklet GORE-TEX®-stoff med en komfortabel, lett børstet innside og høy pusteevne.
 • Vanlig pris 3 799,-

  Special Price 2 659,30

  Scarpa

  Rebel Lite Gore-Tex Fjellstøvel Dame Sort/Rosa

  Scarpa Rebel Lite Gore-Tex Fjellstøvel Dame Sort/Rosa er en anvendelig fjellstøvel som passer like godt til fjellturer og toppturer som til turer i marka. Et middels høyt skaft gir stødighet og sålen fra Vibram gir et godt grep som gjør det sikrere å ferdes i ulendt terreng.
 • Vanlig pris 2 399,-

  Special Price 1 919,20

  Norrøna

  Fjørå dri1 Regnjakke Herre Grønn

  Norrøna Fjørå dri1 Regnjakke Herre Grønn superlett, pustende, vanntett jakke med passform og detaljer tilpasset sykling. Jakken tar liten plass i sekken, er myk i stoffet og komfortabel mot huden.
 • Vanlig pris 3 299,-

  Special Price 2 639,20

  Scarpa

  R-Evolution Pro Gore-Tex Fjellstøvel Herre Grå/Oransje

  Scarpa R-Evolution Pro Gore-Tex Fjellstøvel Herre Grå/Oransje er en anvendelig fjellstøvel som passer like godt til fjellturer og toppturer som til turer i marka. Et middels høyt skaft gir stødighet og sålen fra Vibram gir et godt grep som gjør det sikrere å ferdes i ulendt terreng.
 • Vanlig pris 599,-

  Special Price 419,30

  ArcTeryx

  Parapet Shorts Dame Sort

  ArcTeryx Parapet Shorts Dame Sort er laget for at den skal være like god på turer i skogen og på fjellet som den er til hverdagsbruk. Shortsen er meget lett, slitesterk og tørker fort i tillegg til at den er komfortabel å gå i.
 • Vanlig pris 899,-

  Special Price 539,40

  Patagonia

  Quandary 12" Shorts Herre Grå

  Patagonia Quandary 12" Shorts Herre Grå er en komfortabel og lett shorts som er laget for å passe til alt fra skikkelige turer i skogen til hverdagsbruk i byen. Behandlet med DWR for å være vannavstøtende.
 • Vanlig pris 449,-

  Special Price 359,20

  Patagonia

  P-6 Logo Cotton Pocket T-Shirt T-skjorte Herre Marine

  Patagonia P-6 Logo Cotton Pocket T-Shirt T-skjorte Herre Marine er en behagelig t-skjorte som er laget av organisk bomull. En klassisk passform gir full bevegelighet og materialet er meget behagelig mot kroppen.
 • Vanlig pris 1 699,-

  Special Price 1 359,20

  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Dame Hvit

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Dame Hvit er en retro anorakk laget av økologisk bomull til dame. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter.
 • Vanlig pris 1 699,-

  Special Price 1 359,20

  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Herre Rød

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Herre Rød er en retro anorakk laget av økologisk bomull til herre. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter.
 • Vanlig pris 1 699,-

  Special Price 1 359,20

  Norrøna

  Svalbard Cotton Anorak Herre Blå

  Norrøna Svalbard Cotton Anorak Herre Blå er en retro anorakk laget av økologisk bomull til herre. Med sin tidløse design og aktuelle detaljer vil denne anorakken både gi deg full vindbeskyttelse samt den retro følelsen du er ute etter.
 • Vanlig pris 2 999,-

  Special Price 2 399,20

  Norrøna

  Falketind Windstopper Hybrid Jakke Dame Blå

  Norrøna Falketind Windstopper Hybrid Jakke Dame Blå er en lett jakke laget med den perfekte kombinasjonen av Gore Windstopper® Soft Shell og flex™1- materiale til dame. Denne jakken er svært pustende og elastisk, noe som gjør den meget godt egnet til aktiviteter med høy intensitet.
 • Vanlig pris 1 999,-

  Special Price 1 599,20

  Norrøna

  Falketind Flex1 Jakke Herre Grønn

  Norrøna Falketind Flex1 Jakke Herre Grønn er en ny lett og pustende softshelljakke til herre. Laget i lett og hurtigtørkende flex™1 materiale, med passform som sørger for god bevegelsesfrihet. Ypperlig for fjellturer i tørt vær.
 • Vanlig pris 1 799,-

  Special Price 1 439,20

  Patagonia

  R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Grå

  Patagonia R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Grå er en allsidig fleecejakke som kan brukes som midlayer på kalde dager eller som ytterste plagg på kjølige dager eller kvelder. Dette er en lett fleece som puster meget godt. Den er laget av Polartec® Power Grid™ som i tillegg gir full bevegelsesfrihet og god slitestyrke.
 • Vanlig pris 1 799,-

  Special Price 1 439,20

  Patagonia

  R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Blå

  Patagonia R1 Full-Zip Fleecejakke Herre Blå er en allsidig fleecejakke som kan brukes som midlayer på kalde dager eller som ytterste plagg på kjølige dager eller kvelder. Dette er en lett fleece som puster meget godt. Den er laget av Polartec® Power Grid™ som i tillegg gir full bevegelsesfrihet og god slitestyrke.
 • Vanlig pris 1 999,-

  Special Price 1 599,20

  Patagonia

  R2 Fleecejakke Dame Rosa

  Patagonia R2 Fleecejakke Dame Rosa er den ultimate midlayeren for kalde dager og kan også brukes som ytterste plagg. Materialet i jakka puster meget godt, isolerer godt og tørker i tillegg svært raskt.
 • Vanlig pris 1 999,-

  Special Price 1 599,20

  Patagonia

  R2 Fleecejakke Herre Blå

  Patagonia R2 Fleecejakke Herre Blå er den ultimate midlayeren for kalde dager og kan også brukes som ytterste plagg. Materialet i jakka puster meget godt, isolerer godt og tørker i tillegg svært raskt.
 • Vanlig pris 1 599,-

  Special Price 1 279,20

  Patagonia

  Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Dame Grå/Blå

  Patagonia Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Dame Grå/Blå er inspirert av klassiske Snap-T® fra Patagonia og har et retro design. Den er laget i en blanding av bomull og polyester som gir god varme både som ytterste plagg for hverdagsbruk og som mellomlag på tur.
 • Vanlig pris 1 599,-

  Special Price 1 279,20

  Patagonia

  Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Herre Blå

  Patagonia Cotton Quilt Snap-T Pullover Genser Herre Blå er inspirert av klassiske Snap-T® fra Patagonia og har et retro design. Den er laget i en blanding av bomull og polyester som gir god varme både som ytterste plagg for hverdagsbruk og som mellomlag på tur.
 • Vanlig pris 2 399,-

  Special Price 1 919,20

  Norrøna

  Falketind Hybrid Bukse Herre Sort

  Norrøna Falketind Hybrid Bukse Herre Sort er en lett værbeskyttende bukse laget med den perfekte kombinasjonen av GORE Windstopper® Soft Shell og flex™1- materiale til herre. Denne buksen er svært elastisk og pustende, noe som gjør den godt egnet til aktiviteter med høy intensitet.
 • Svalbard Flex1 Bukse Barn Blå
  Barn

  Vanlig pris 1 199,-

  Special Price 959,20

  Norrøna

  Svalbard Flex1 Bukse Barn Blå

  Norrøna Svalbard Flex1 Bukse Barn Blå er en oppdatert barn/junior-versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukse for helårsbruk. Flex1 soft shell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • Svalbard Flex1 Bukse Barn Grå
  Barn

  Vanlig pris 1 199,-

  Special Price 959,20

  Norrøna

  Svalbard Flex1 Bukse Barn Grå

  Norrøna Svalbard Flex1 Bukse Barn Grå er en oppdatert barn/junior-versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukse for helårsbruk. Flex1 soft shell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • Vanlig pris 1 899,-

  Special Price 1 519,20

  Norrøna

  Svalbard Flex1 Bukse Herre Sort/Grønn

  Norrøna Svalbard Flex1 Bukse Herre Sort/Grønn er en oppdatert og forbedret versjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukse for helårsbruk til dame. Flex1 Soft Shell-materiale gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • Falketind Flex1 Bukse Barn Grå
  Barn

  Vanlig pris 1 199,-

  Special Price 959,20

  Norrøna

  Falketind Flex1 Bukse Barn Grå

  Norrøna Falketind Flex1 Bukse Barn Grå er juniorversjon av Norrønas bestselgende og mest fleksible turbukser for helårsbruk. Flex1 softshell-materialet gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort.
 • Vanlig pris 1 699,-

  Special Price 1 359,20

  Norrøna

  Falketind Flex1 Bukse Dame Blå

  Norrøna Falketind Flex1 Bukse Dame Blå er Norrønas letteste flex™1 soft shell-bukse utviklet for alle typer klatre- og friluftsaktiviteter. Denne elastiske turbuksen puster meget godt, og passer bra til aktiviteter med høy intensitet.
 • Vanlig pris 1 299,-

  Special Price 1 039,20

  Norrøna

  Falketind Warm1 Fleecejakke Herre Blå

  Norrøna Falketind Warm1 Fleecejakke Herre Blå er en oppdatert versjon av Norrønas mest allsidige mellomlagsfleece, designet for aktiviteter året rundt til herre. Denne myke fleecejakken er laget i slitesterkt, resirkulert Polartec® Micro Series® med utmerket varme-til-vekt- verdi.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.